Nedsat pris! Livets afslutning: behandling, pleje og omsorg - en vejledning til plejepersonale, der arbejder med palliation Forstør
Kategorier / sektioner:

Livets afslutning: behandling, pleje og omsorg - en vejledning til plejepersonale, der arbejder med palliation (Bog, Hæftet)

Af: Rita Nielsen

Forlag: Unitas
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 87
Dato for udgivelse: 20-4-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788775179688
Produkt type: Bog
Fotograf: Karina Rydendahl
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

138,35 kr

-13%

Vejl. pris: 159,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

At arbejde med alvorligt syge og døende mennesker kan være meget givende og meningsfuldt. Men det er tillige udfordrende og kræver høj grad af faglighed og medmenneskelighed.
Livets afslutning giver gode bud på, hvordan man kan give en god og værdig omsorg, pleje og behandling af alvorligt syge og døende mennesker.
Bogen handler både om den fysiske pleje og den åndelige omsorg, der gerne skal gå hånd i hånd. Med afsnit om fx alderdommens tab, fysiske og psykiske symptomer og behandling, kommunikation med den syge og de pårørende og åndelig omsorg giver bogen både baggrundsviden og mange konkrete råd og anvisninger til arbejdet med syge og døende.
Gennem bogen er der en gennemgående case, hvor vi følger Karen og hendes familie på vej til døden samt social- og sundhedsassistenten Hanne, der er Karens kontaktperson gennem hele forløbet. På den måde konkretiseres emnet.
Livets afslutning  henvender sig til alle, der arbejder med alvorligt syge og døende, fx på plejecentre, i hjemmeplejen og i andre palliative enheder.
Bogen er blevet til som led i projekt Livets afslutning på Diakonissestiftelsen, hvor plejepersonalet på tre plejehjem gennem et par år er blevet undervist i palliativ pleje. Formålet har været at styrke plejepersonalets kompetencer inden for pleje og omsorg til mennesker, der befinder sig i livets slutfase.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livets afslutning: behandling, pleje og omsorg - en vejledning til plejepersonale, der arbejder med palliation

Livets afslutning: behandling, pleje og omsorg - en vejledning til plejepersonale, der arbejder med palliation