Livets brød i Stoltenborg: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Livets brød i Stoltenborg: roman (Bog, Hæftet)

Af: Kirsten Schmidt

Forlag: Unitas
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Adams æt
Sideantal: 231
Dato for udgivelse: 29-11-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Nr. i serien: Bind: 2. del,
ISBN-13: 9788775177875
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

29,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mina er en høj pige med ildrødt hår og store fødder. Efter en rodet opvækst med en psykisk flagrende mor og en ukendt far har hun kæmpet sig til en teologisk embedseksamen og leder nu efter arbejde. Hun bor i København sammen med katten Sulamit, og i selskab med veninden Margrethe nyder hun sommeren, inden tilværelsen som præst begynder.
Vejen til præstegerningen er ikke uden problemer, og de tilbagevendende sammenstød med studietidens plageånd Henning gør det ikke mindre svært; hvor nødig Mina end vil det, synes deres veje at krydse hinanden igen og igen.
Den farverige og kontante Mina er en ildsjæl og kæmper for det, hun tror på. I Livets brød i Stoltenborg følger vi hende i en række spændende og sjove episoder. Fra mødet med kattemennesket August og jobbet som toilet-passer på hovedbanegården til den umulige søgen efter faren Adam, der har et hjerte tatoveret på skulderen, og serveringen af en dødbringende laksemousse. - Der er lagt op til god underholdning og en dramatisk historie, når Kirsten Schmidt folder sig ud i denne anden roman i trilogien Adams æt. Bogen er en uafhængig fortsættelse af Pastor Janssons fristelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livets brød i Stoltenborg: roman

Livets brød i Stoltenborg: roman