Nedsat pris! Livets omstændigheder Forstør
Kategorier / sektioner:

Livets omstændigheder (Bog, Hæftet)

Af: Wenche Thinnesen Vogtmann

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 310
Dato for udgivelse: 8-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Louise Trankjær
ISBN-13: 9788793328402
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
77,00 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Livets omstændigheder beretter nitten hovedpersoner om en dag i deres liv. Det er et kort kig ind i det hverdagsagtige, kontrastfyldte, seksuelle, religiøse, sørgelige, men også håbefulde og smukke. Under alle omstændigheder er det historier, der kommer fra hjertet og henvender sig til hjertet. Novellernes stemmer fortæller deres historier ud fra en dyb indsigt i de stærke følelser og tanker, der altid opstår i livskriser. 
Det er kun sjældent, der bliver sat ord på alt det svære, så lyt med, når de deler deres historier. Lad dig inspirere, forføre, underholde, smertes, glædes og forundres. Oplev tilværelsen udfolde sig med alle dens kontraster. Men undlad at afbryde dem. Tag blot med på rejsen og oplev det forunderlige i menneskets inderste tanker og handlinger.   
Uddrag af bogen:
»Hele mit liv er jeg gledet ind og ud af smertelige tilstande i afmagt over dæmonerne i mit sjæleliv. I mørket kan alt ske. Jeg kan nemt fare vild i mit indre. Jeg er aldrig alene. Stemmerne er der nærmest konstant. Vi snakker sammen helt bogstaveligt. Engang ville de mig intet godt. Nu har jeg perioder, hvor jeg kan snakke dem til rette.
Diagnoser har jeg utallige af. Det afhænger af øjnene, der udreder, og modebegreberne på det pågældende tidspunkt. Jeg forholder mig aldrig til dem. De får ikke alle nuancerne af mig med. Det komplekse i mennesket lader sig ikke diagnosticere med utilstrækkelige definerede diagnoser. Forståelsen kræver langt mere end det, men at komme hele vejen rundt om et menneske kræver tid, og den har det ufuldstændige behandlingssystem ikke.«
Om forfatteren:
Wenche Thinnesen Vogtmann (f. 1972) er opvokset i Måløv ved København, men bor nu i Vejle. Hun er uddannet skibsfører i handelsflåden, uddannelses- og erhvervsvejleder samt coach i konflikthåndtering og mindfulness. Derudover har hun fulgt forfatterskole dk´s online skrivekurser og siden sparret med forfatterskole dk´s coach under tilblivelsen af denne novellesamling. Hun er også bestyrelsesmedlem i foreningen ´Barnets stemme´ og presseansvarlig i en fodboldklub.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livets omstændigheder

Livets omstændigheder