Nedsat pris! Livets Port (2. del) Forstør
Kategorier / sektioner:

Livets Port (2. del) (Bog, Paperback)

Af: Kat L. Lassen

Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Livets Port
Sideantal: 305
Dato for udgivelse: 12-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: 2. del2,
ISBN-13: 9788793068087
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Kat L, Lassen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Hæftet
184,10 kr
Bog
Paperback
165,15 kr

165,15 kr

-17%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Anden del af Livets Port er en viderefortælling om Anna Darling Harrishs eventyr i Lysvrang, en magisk verden i lysets tjeneste. Her skal hun sammen med sine to venner, feen Timian og enhjørningen Sølvvinge, forsøge at forhindre herskeren af Mørkevrang i at finde Livets Port, som er selveste porten mellem nyt liv og død. Og for at gøre dette må Anna bekæmpe Ranen, et monster udsendt fra Mørkevrang for at finde Feernes Have, hvor Livets Port er gemt.


Men den ene del af det ultimative våben mod Ranen er blevet stjålet. Anna er derfor tvunget til at søge efter den forsvundne del af Lysets Krystal på steder, som er mørkere end i hendes værste mareridt. Hun kommer til at stå over for nogle svære - og i sidste ende skæbnesvangre - valg i hendes forsøg på at bevare lyset og håbet for alle.


»Vagterne hylede som grise, og Anna måtte holde sig for ørene, imens hun lamslået så til, hvordan det lille væsen forvandlede sig. Han voksede, imens han stædigt hev sit bytte til sig. Til sidst var han så stor, at han måtte bøje nakken for at stå i gangen. Han var stadig klam og vortet, men så nu en del mere farlig ud. Især da hans mund åbnede sig lækkersultent over det måltid, som ventede. Fine rækker af sylespidse tænder blottede sig, og hans lange, lilla tunge kørte rundt om hans mundvige. Uden besvær løftede han nu begge vagterne op, så de hang og dinglede hjælpeløst foran den forvandlede kammervogter.«


Livets Port er en historie i to dele med masser af magi og spænding i et farverigt univers - og med en dybde omkring styrke, skæbner og om, hvor stærk kærlighed kan være.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livets Port (2. del)

Livets Port (2. del)