Nedsat pris! Livsforløb og skæbne: Kunsten at se tilbage på sit liv
Kategorier / sektioner:

Livsforløb og skæbne: Kunsten at se tilbage på sit liv (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Floris Reitsma

Forlag: Arché
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 183
Dato for udgivelse: 24-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Mabel Carlis Hansen
ISBN-13: 9788790207069
Produkt type: Bog
Originaltitel: Levensloop en lotsbestemming
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne bog er tænkt som en hjælp til mennesker, der ønsker at se tilbage på deres liv – at overskue helheden i det levede liv og få øje på de mønstre og den udvikling, der har gjort sig gældende. Hvordan kan jeg vurdere mit liv ud fra den sammenhæng, hvori jeg hidtil har stået? 
Et centralt tema i bogen er, om vi lever i en verden, der regeres af tilfældets love, eller om fænomenerne selv, når vi anstrenger os for at betragte dem fordomsfrit, peger hen på, at man kan tale om skæbnens tilskikkelse. 
Når vi som mennesker når op i den sene livsfase, har vi mulighed for at gennemgå en modningsproces og særligt udvikle vores bedømmelsesevne. Vi har mulighed for at indordne problemer og vanskeligheder i en større sammenhæng og at se dem i deres realitet, i deres forbindelse med andre fænomener. I denne livsfase kan dette spørgsmål opstå: Hvad er egentligt mit urbillede. Det er ikke noget, vi udtænker, men noget, vi kan møde. Et urbillede er lagt i os som et ideal, efter hvilket vi søger at virkeliggøre vores menneskeværen. Urbilledet af mennesket i den sene livsfase er mennesket på tærsklen til den åndelige verden, mennesket på tærsklen til den himmelske verden. Således kan det være et kald for mennesket i den sene livsfase at være et levende vidne om den åndelige virkelighed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livsforløb og skæbne: Kunsten at se tilbage på sit liv

Livsforløb og skæbne: Kunsten at se tilbage på sit liv