Livsmod og mælkebøtter (Hardback, Dansk)

Af: Poul Kragelund

Forlag: SAXO Publish
Format: Hardback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740967890
Udgave: 1. (01-11-2018)
Oplagsdato: 2018-08-20
Indbinding: Hardback

Status: Print on Demand - Forvent op til 30 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne erindringsbog rummer et kalejdoskopisk tilbageblik på mine mange år i folkeskolen – først som elev, siden som lærer. Mosegårdsskolen i Vangede, Bedsted Centralskole i Thy, Egelund- skolen i Albertslund, Søndermarksskolen i Rønne og Humlebæk Skole i Nordsjælland får både kærlige og kritiske ord med på vejen. Forunderligt nok blev mine sidste tre år som lærer særligt værdifulde. Det skyldtes i høj grad kreative, engagerede kolleger og en visionær ledelse. Netop disse år fortjener naturligvis en særlig omtale.
I bogen belyses også min tid som postbud, pædagogmedhjælper, lærerstuderende, menig i Civilforsvaret og Tvind-iagttager. Hvert sted mødte jeg både interessante og sammensatte mennesker, fik gode, men også mindre gode oplevelser og erhvervede nyttige erfaringer. Også min nuværende tilværelse som aktiv pensionist - med hang til humor, satire og poesi, bringes i spil. Det sker i bogens efterskrift.
Det er mit håb, at bogen – med dens tilbageblik, synspunkter og anekdoter – kan være til glæde, underholdning og inspiration for læseren.
Mennesket er ikke skabt til at abe efter, men skabt til at udvikle sig i tiden. (Frit efter N. F. S. Grundtvig).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livsmod og mælkebøtter

Livsmod og mælkebøtter