Søgning på underkategorier- og emner:
Vægttabsmedicin er på kort tid blevet udbredt verden over, og mange betaler i dyre domme for den slanke linje. Men kroppen kan selv! Fra naturens hånd kan vi selv danne... Læs mere
En stor portion grøntsager, en blender og et tryk. Det er det enkle koncept bag Professorens grønne energigrød, og det kan vise sig at blive en af de bedste... Læs mere
En kærlighedserklæring til det indiske køkken. Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i... Læs mere
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk... Læs mere
Gulerodsboller, havreboller, grovboller, speltboller. Der findes et utal af kombinationer, når det kommer til en af danskernes yndlingsspiser: en god hjemmebagt bolle. I denne bog viser de... Læs mere
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire... Læs mere
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style. På vietnamesisk har man et udtryk, der hedder ”cơm gia đình”. Direkte oversat betyder det ris for hele familien, og udtrykket bliver... Læs mere
"Ottolenghi Comfort" er den nyeste kogebog fra Yotam Ottolenghi med mere end 100 opskrifter, der forvandler simpel comfort food til lækre smagsoplevelser. Sammen med tre sultne... Læs mere
Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal... Læs mere
BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET. VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV? Med et nytænkende indblik i både kålens... Læs mere
Få hjælp til det evigt tilbagevendende spørgsmål: ”Hvad skal vi have at spise til aftensmad?” i den kogebog fra Valdemarsro, der tager hensyn til, at tid er en mangelvare i... Læs mere