for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
"Og halsen af en svane" er efterfølgeren til Lone Landmands første madbog "Hønsefødder & Gulerødder". Denne bog er skabt sammen med... Læs mere
Skøn mad uden kød er en grøn kogebog til de ikke-fanatiske, der bare gerne vil spise mere grønt og mindre kød. Mens de fleste grønne kogebøger tænker i enkeltretter, arbejder vi med... Læs mere
Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet... Læs mere
Den dag, da Francis Cardenau faldt bevidstløs om på restaurant Umami, ændrede hans liv sig. I 45 år havde han stået bag et... Læs mere
100 recipes from the Danish cooking tradition! Month by month, Dining with the Danes shows you how to make classic everyday meals and party dishes, and features anecdotes from... Læs mere
Vegansk mad er grøn energi i højeste potens, der åbner alle sluser til dine smagsløg. Glem alt om kedelige, brune linseretter, dyre ingredienser og besværlige opskrifter, for det... Læs mere
Magiske Marrakech – den røde by ved foden af de sneklædte Atlasbjerge – har igennem århundreder tiltrukket kunstnere, bohemer, eventyrere og livsnydere. Ingen anden by... Læs mere
Danskernes mader historien om et køkken, der i stigende grad er baseret på nemme og hurtige måltidsløsninger, hvor sund kost ikke fylder alverden for flertallet, og hvor vi hygger os med... Læs mere
Kokosolie er en fantastisk kilde til ernæring. Den indeholder nemlig primært mellemkædede mættede fedtsyrer, som er nem og direkte energi for... Læs mere
En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og... Læs mere
Skrid fra denne tekst, hvis du er til Ironman eller går op i grøntsagsjuice. Denne bog er nemlig til alle os som falder i, hver... Læs mere
ENDNU MERE BUDDING PÅ BORDET Elsker du også dirrende desserter? Har du lyst til at lave cremekunstværker, der helt enkelt er bygget af æg, mælk, frugt og fløde? Danmarks... Læs mere