for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
I PIXI BAGER GRØNNE KAGER byder Christel Pixi og Søren Ejlersen på et helt nyt univers af rene kager, som alle kan bage. Grøntsager, frugter og bær, nødder, chokolade, mel, smør og sukker... Læs mere
Kendt fra Go' morgen Danmark. Sebastian Randrup har lavet mad i Go' morgen Danmark. 3 retter med grønkål d. 7. februar 2017. Og igen fredag d. 17. marts er han dagens kok i Go morgen.... Læs mere
Inspirationsbogen "Selskabelighed og fest – for vært, toastmaster og gæst" er den uundværlige håndsrækning i anledningen af fest. Bogen er spækket... Læs mere
En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og... Læs mere
At the end of the aisle at the altar in the open church, the figure was sitting with his back to Jesus Christ on the cross. His arms outstretched at full length, tied to the railing, held up... Læs mere
Sundhedsforskerne ved i dag langt mere end tidligere om, hvad der gør nogle råvarer så særligt sunde, at vi kan kalde dem superfoods: De indeholder en særligt høj koncentration af... Læs mere
Uddrag fra den store historiske roman »Huset med det grønne træ«, hvori Lindemann giver et billede af livet i de danske tropekolonier i sidste halvdel af 1700-tallet... Læs mere
Efter Helle og Alfredo Tesios stemningsfulde bog om Rom – Evig mad fra den evige stad – om maden, menneskerne, passionen og historien i den italienske... Læs mere
En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet. Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og... Læs mere
"Fra borde" er en bog om nogle af livets herligheder - mad, vin og cigarer. Det er en bog om gastronomi og om nogle af forfatterens største madoplevelser i Danmark og Frankrig. Bogen er perfekt... Læs mere
I den kulinariske verden er naturvinen på alles læber. Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende... Læs mere