Søgning på underkategorier- og emner:
Der er noget galt i Danmark. Vi danskere er bogstaveligt talt ved at spise os selv ihjel. Mere end halvdelen af befolkningen... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne... Læs mere
Få redskaber til, hvordan du på 8 uger gennem din kost kan dæmpe inflammation, mindske gener og symptomer, styrke fordøjelsen... Læs mere
Urtelykke er din personlige håndbog til brugen af urter. Med de 30 plantebeskrivelser og detaljerede illustrationer, er det nemt at skelne mellem de forskellige plantearter – også for... Læs mere
GOD MAD LET AT LAVE er den uundværlige følgesvend for alle i køkkenet - nybegyndere som mere rutinerede. GOD MAD LET AT LAVE er en klassisk grundkogebog med over 750 gennemprøvede... Læs mere
I dagens verden er vi omgivet af toksiner og sygdomsfremkaldende stoffer, som belaster kroppen. Udrensning er vigtigt redskab i kampen mod disse byrder, når... Læs mere
Denne kogebog for voksne tænkt som en hjælpende hånd til alle. I hverdagen er der brug for nem, ikke for dyr og, selvfølgelig, velsmagende mad. Gerne på en gang forventet og nyt.... Læs mere
Vil du gerne knække koden til at arbejde med tempereret chokolade? Og i tilgift have over 50 opskrifter på de lækreste flødeboller, fyldte chokolader og uimodståelige kager? Så er denne... Læs mere
BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET. VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV? Med et nytænkende indblik i både kålens og... Læs mere
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk... Læs mere