Søgning på underkategorier- og emner:
Den første danske bog med airfryer opskrifter Med baggrund i Danmarks første og eneste airfryerblog, giver Britt Andersen os alle sine erfaringer videre med opskrifter og tips, til... Læs mere
SØLVSKEEN er indbegrebet af den italienske madbibel og kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør. Over 2000 opskrifter på traditionelle retter samt menuer fra... Læs mere
Denne bog er efterfølgeren til bestselleren AIRFRYER OPSKRIFTER Britt Andersen må siges at være Danmarks ukronede airfryer dronning. Her i bogen inviterer hun os endnu engang... Læs mere
GOD MAD LET AT LAVE er den uundværlige følgesvend for alle i køkkenet - nybegyndere som mere rutinerede. GOD MAD LET AT LAVE er en klassisk grundkogebog med over 750 gennemprøvede... Læs mere
Tag med Asterix og Obelix på en gastronomisk rejse gennem antikkens verden! Den store Asterix kogebog følger sporet fra de gæve galleres landsby til Rom via Spanien,... Læs mere
"Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er... Læs mere
Kom godt i gang med røgning - masser af opskrifter. God grundbog i hjemmerøgning og god bog til dig som har interesse i at starte røgning op som hobby. Bogen giver en... Læs mere
Kogebogen til dig, der har savner inspiration og gode ideer til nem og enkel aftensmad. Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum, og i denne... Læs mere
Det hele begynder med, at du får serveret en stor skål fyldt til randen med rygende varm fond. Der er smæk på smagen, fonden har en perfekt overflade med små... Læs mere
VINATLAS er et opslagsværk om verdens vine og vindistrikter. Om markerne, regionerne, landene og vinmagerne. Kort sagt om alt det, der giver vinen dens særlige karakter. Her kan du læse alt om... Læs mere