Søgning på underkategorier- og emner:
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre retter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks... Læs mere
Med sin perlende, syrlige smag og sine helsebringende egenskaber er det lille orange bær havtorn et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt... Læs mere
Med udgangspunkt i en række af de fisk og skaldyr giver kokken Mikkel Karstad dig en oplevelse for alle sanser, når han inviterer dig indenfor i sin æstetiske verden af mad og råvarer. Denne... Læs mere
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret,... Læs mere
Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes! Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis... Læs mere
Denne bog er, trods titlen, både til kvinder og mænd. ’Nosser’ er nemlig viljestyrke. Jeg tabte mig 60 kilogram på ti måneder, men det er faktisk det mindste af alt det, jeg opnåede.... Læs mere
Denne kogebog er nytænkende med fokus på rene linjer og råvarer af god kvalitet. I bogen findes opskrifter på smoothies, supper, sushi, boller og... Læs mere
Skaldyr er en kogebog med gode og lette retter med rejer, muslinger, østers, jomfruhummere, hummere, krebs og krabber. Skønheden går hånd i hånd med sundheden i bogens opskrifter. Skaldyr er... Læs mere
En stor og lækker bog med skønne billeder af dansk natur, lystfiskeri, mennesker og mad. Vi er inviteret med på fisketur i selskab med forfatteren, vennerne og børnene. Og selvfølgelig er... Læs mere
Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt!... Læs mere