Søgning på underkategorier- og emner:
Citronen er én af vores mest elskede frugter. Den er uundværlig på en fiskefilet, sætte prikken over i’et i en cocktail, gør kyllingen og laksen mør, og så kan de ansatte i politiet efter... Læs mere
Grøn grundbog uden dogmer eller dagsordener Grøn kærlighed byder på en bred vifte af grønne retter, som er en fast bestanddel af kokken Thomas Hermans eget køkken, og som nu kan være... Læs mere
Denne bog henvender sig til dig, som er kvalitets- og ernæringsbevidst, og som vil have vegetarmad integreret i den daglige madlavning, uden at det bliver... Læs mere
Ny opdateret udgave af den populære bestsellerbog KÅL – inkl. 10 helt nye opskrifter Kål er en overset superfood. Det er en af de allersundeste... Læs mere
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og... Læs mere
For 4 år siden udgav Kim Gravenhorst i samarbejde med fotograf Jacob Ljørring Danmarks første bog om havtorn, Havtorn – Nordens citron, og allerede... Læs mere
Infused water er rent vand med vidunderlig smag og smukke farver, fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre vitale stoffer. Det er... Læs mere
En af Danmarks største gartnere og frugtkendere fortæller om sine egne erfaring med og råd om havebrug i Danmark. Bogen kommer både ind på dyrkning af grøntsager i urtehaven, hvordan man får mest... Læs mere
Frugt kan bruges til alverdens lækkerier, men det kræver, at den både plukkes og opbevares korrekt. Den danske pomolog C. Matthiesen fortæller,... Læs mere
GRØNTSAGER er en grundbog i grøn madlavning. Den er en guide til dyrkning af grøntsagerne, deres udseende, duft, smag og deres anvendelse i madlavningen. Den er en kogebog, som er fyldt med... Læs mere
I Vild med æbler opfordrer Marie Melchior dig til at bruge æbler som en fast ingrediens i dit køkken. Æbler er sunde og fyldt med vitaminer. Da der er masser af æbler i Danmark, er der... Læs mere
Kartofler har i århundreder været en af grundstenene i traditionel dansk mad, og de kan tilbederes på et utal af måder. Sofie Hortens bog fra 1916 præsenterer os for 173... Læs mere