Søgning på underkategorier- og emner:
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med... Læs mere
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking,... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet, uden dog at tage skridtet til at blive hverken fuldtidsvegetarer eller veganere. De søger samtidig en... Læs mere
Med sin perlende, syrlige smag og sine helsebringende egenskaber er det lille orange bær havtorn et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt... Læs mere
Denne bog er, trods titlen, både til kvinder og mænd. ’Nosser’ er nemlig viljestyrke. Jeg tabte mig 60 kilogram på ti måneder, men det er faktisk det mindste af alt det, jeg opnåede.... Læs mere
Denne kogebog er nytænkende med fokus på rene linjer og råvarer af god kvalitet. I bogen findes opskrifter på smoothies, supper, sushi, boller og... Læs mere
Bliv inspireret og få gode råd til oplevelser i særklasse der stimulerer alle sanserne. Oplev magien ved bålets flammer. Bogen henvender sig til alle... Læs mere
Jim Lyngvild tager dig i hånden igennem hele processen omkring et ægte vikingemåltid. Lige fra båloptænding til flåning af kaniner og mjødbrygning. I denne sprællevende kogebog hylder... Læs mere