Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Måske havde du en mormor, der syltede, eller måske en oldemor. Desværre glemte mange af os at spørge ind til opskrifter og teknikker, så hvordan er det nu, man gør? Syltningen er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende. Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fermenting expert Kenji Morimoto shows how to make delicious, health-boosting ferments and use them to stunning effect in your everyday cooking.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Man kan slet ikke forestille sig et Korea uden kimchi. I tusindvis af år har de mælkesyre-fermenterede grønsager været helt uomgængelige til måltiderne. I Korea er kimchi ikke bare... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det her er selvforsyningsbogen til 2020’erne. Alva Herdevall og Anders Rydell forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højere grad af selvforsyning er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.