Søgning på underkategorier- og emner:
Man kan slet ikke forestille sig et Korea uden kimchi. I tusindvis af år har de mælkesyre-fermenterede grønsager været helt uomgængelige til måltiderne. I Korea er kimchi ikke bare... Læs mere
Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende. Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode... Læs mere
Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer,... Læs mere
Måske havde du en mormor, der syltede, eller måske en oldemor. Desværre glemte mange af os at spørge ind til opskrifter og teknikker, så hvordan er det nu, man gør? Syltningen er... Læs mere
Det her er selvforsyningsbogen til 2020’erne. Alva Herdevall og Anders Rydell forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højere grad af selvforsyning er... Læs mere
Røgning - for smagens skyld er 'bogen' for alle hobbyrøgere. Siden den udkom første gang i foråret 2008, er der udkommet yderligere to udgaver af bogen, og... Læs mere
Den første bog på dansk om at konservere med mælkesyrebakterier, eller mælkesyregæring - en gammel teknik som Camilla Plum i sine... Læs mere
Det er altid sommer, når du har hjemmelavet syltetøj i køleskabet eller spisekammeret! Lad dig inspirere af Put sommeren på glas til at bruge naturens rigdomme fuldt ud. Saft,... Læs mere
Mange har de seneste år fået øjnene op for kvaliteten ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål. Men hvordan serverer man grøntsagerne, hvis man ikke bare vil have dem på... Læs mere