Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Måske havde du en mormor, der syltede, eller måske en oldemor. Desværre glemte mange af os at spørge ind til opskrifter og teknikker, så hvordan er det nu, man gør? Syltningen er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende. Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken.I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt. Syltede agurker, asier, græskar, tyttebær, rødbeder, løg,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fermenting expert Kenji Morimoto shows how to make delicious, health-boosting ferments and use them to stunning effect in your everyday cooking.
Bemærk: Kan leveres før jul.