Søgning på underkategorier- og emner:
Syltning – surt & sødt Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 42 af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt. Syltede... Læs mere
Saml urter og brug dem i køkkenet - hver dag. Dette er bogen, der med tip til at sylte, salte, henkoge, tørre, fermentere og meget mere giver konkrete ideer til, hvordan man bruger... Læs mere
Måske havde du en mormor, der syltede, eller måske en oldemor. Desværre glemte mange af os at spørge ind til opskrifter og... Læs mere
Grøntsager smager naturligvis bedst, når de lige er plukket af planten i haven. Desværre er det kun noget, vi kan opleve en del af året her i landet. Men heldigvis har vi... Læs mere
Krydderurter er magiske. Fulde af aromatiske stoffer, der giver intense dufte og smage, som med bare nogle få blade fra krydderurten kan ændre og fuldende en hel ret.... Læs mere
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og... Læs mere
Friskplukkede æbler, pærer og blommer smager som intet andet, og den saftige fornemmelse og det sprøde bid, når skallen brydes, er gennemført skøn. Jordbær, hindbær, blåbær,... Læs mere
"6 Lækre Veganske Opskrifter" er en unik e-bog, der præsenterer en samling af de bedste veganske opskrifter, som er nemme at følge og perfekte til en sund livsstil. Denne... Læs mere
”Frugten, som skal syltes, må altid være friskplukket og af bedste slags, og helst afplukket i tørt vejr. Som almindelig regel kan fastslås, at de bedst udviklede bærfrugter fås i begyndelsen... Læs mere