for at udvide
kategorilisten.
Bemærk: Kan leveres før jul.
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers – men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Et forsvar for det hjemmelavede måltid. I en verden af krav, effektivitet og konstant stimuli er det let, at madlavningen bliver nedprioriteret. Men madlavningen og måltidet kan også tilbyde... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
"Claus Meyers bog om simremad er kodyl og stilren." Politiken "..duften breder sig, og forventningerne vokser." Mad & venner Alt i en gryde. På vanlig pædagogisk vis holder Meyer... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bogen til dig som er begynder udi at samle svampe. Svampeekspert Jens H. Petersen guider dig sikkert igennem de danske spisesvampe. Med masser af fotos og artsportrætter, lærer du at... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Holder du af snasket brunsviger og nybagt kringle? Kager lille mormor er en hyldest til de kager, vi alle elsker – de saftige, de snaskede og de uimodståelige klassikere, der har... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Klassiske opskrifter, masser af grønne retter samt fire højtidsmiddage – fra første antipasto til sidste dolce. Buon Appetito! I april 2024 åbnede kokken Jonathan Balsløw Sørensen sin første... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Forget about the rules—just cook! Delicious food doesn't need to be complicated, fancy, or time-consuming to be truly wonderful. In his first cookbook, Nick... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ibsens Bagebog er fyldt med bløde boller, luftige brød, sprøde knækbrød og lidt til den søde tand. Opskrifterne er lige til at gå til, uden unødvendigt pjat – præcis som Mette selv bager... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
En omfattende guide til kunsten at bage brød, med mere end 60 opskrifter baseret på al den ekspertise og erfaring, Richard Hart bringer med sig. Richard Hart er grundlægger af HART... Læs mere