Søgning på underkategorier- og emner:
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers – men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk... Læs mere
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire... Læs mere
Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Men hvordan får man det gjort? Denne bog giver dig svaret. Grøntsagskogebogen er et nyttigt, enkelt og... Læs mere
Gulerodsboller, havreboller, grovboller, speltboller. Der findes et utal af kombinationer, når det kommer til en af danskernes yndlingsspiser: en god hjemmebagt bolle. I denne bog viser de... Læs mere
"Claus Meyers bog om simremad er kodyl og stilren." Politiken "..duften breder sig, og forventningerne vokser." Mad & venner Alt i en gryde. På vanlig pædagogisk vis holder Meyer... Læs mere
RUGBRØDSGLÆDE er den glæde og ro, der indfinder sig, når du bager og bagefter nyder at spise dit eget vellykkede surdejsrugbrød. Det er nemt og enkelt at bage surdejsrugbrød, når du... Læs mere
Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest.... Læs mere
I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad. Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum. Deres filosofi er,... Læs mere
Kærlige madpakker indeholder 75 plantebaserede opskrifter på blandt andet hjemmelavet pålæg, sunde snacks, bagværk, måltidssalater med mere. Bogen byder på masser af tips og idéer... Læs mere
Som titlen på bogen antyder, er omdrejningspunktet pissegod mad. Bogen her skal ses som en samling af de mest populære og lækre retter fra mine platforme. Det er en forlængelse af mit... Læs mere
85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af... Læs mere
Forget about the rules—just cook! Delicious food doesn't need to be complicated, fancy, or time-consuming to be truly wonderful. In his first cookbook, Nick... Læs mere