Med Airfryer-grundbogen får du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du får maden både sprød og saftig og sparer tid i hverdagen. Britt Andersen er... Læs mere
Den første airfryeropskriftsbog, der for alvor sætter fokus på airfryerens sundhedspotentiale og de oplagte muligheder for ligefrem at tabe sig med typer af mad, som man... Læs mere
Alt hvad du kan tilberede i en ovn, kan du tilberede i en airfryer. Og lidt til... I Airfryerfavoritter deler Anne-Kathrine Schelde fra Maden i mit liv sine bedste opskrifter... Læs mere
Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse. Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.
I Airfryer-snackbogen har Britt Andersen samlet nogle af sine bedste airfryeropskrifter på velkomstsnacks, småretter og lækkerier til enhver hyggestund. En airfryer er en nem genvej... Læs mere
"Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er... Læs mere
Med Airfryer-julebogen får du Britt Andersens bedste opskrifter og råd til, hvordan du bedst bruger din airfryer i juletravlheden. De 24 juleopskrifter dækker over de lækreste retter... Læs mere
Med bogen her fra Meyers Madhus kan du nu trygt kaste dig ud pølsemageriets ædle kunst. 130 lækre opskrifter fordelt på Grillpølser/stegepølser, Modnede pølser, Vildtpølser,... Læs mere
I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men... Læs mere
Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale?" Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.... Læs mere
Det skal være nemt at spise sundt! Med disse hurtige og nemme opskrifter – og din airfryer – kan du på ingen tid fremtrylle de lækreste grønne retter. Lav alle dagens... Læs mere
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med... Læs mere