Med Airfryer-grundbogen får du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du får maden både sprød og saftig og sparer tid i hverdagen. Britt Andersen er... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
Med Airfryer-julebogen får du Britt Andersens bedste opskrifter og råd til, hvordan du bedst bruger din airfryer i juletravlheden. De 24 juleopskrifter dækker over de lækreste retter... Læs mere
Køb en råvare med hjem, og find tilberedningen i "Sous vide håndbogen". Den rummer 211 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt. I " Sous vide... Læs mere
Jesper Rais er ivrig bruger af naturen både som fotograf og som friluftentusiast. På sine ture er han optaget af at tage smukke billeder og nyde samværet med sin familie og sine venner,... Læs mere
Det moderne køkkens bedst bevarede hemmelighed! “Italienerne, amerikanerne, inderne og kineserne har været i gang i årtier. Hvorfor er Danmark ikke med i... Læs mere
ENDNU NEMMERE, SUNDERE OG VILDERE END AT JUICE! Søren Ejlersen og Ditte Ingemann giver dig 177 opskrifter på livgivende GREENIES og styrkende SMOOTHIES –... Læs mere
I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men... Læs mere
Denne bog er, trods titlen, både til kvinder og mænd. ’Nosser’ er nemlig viljestyrke. Jeg tabte mig 60 kilogram på ti måneder, men det er faktisk det mindste af alt det, jeg opnåede.... Læs mere
Denne kogebog er nytænkende med fokus på rene linjer og råvarer af god kvalitet. I bogen findes opskrifter på smoothies, supper, sushi, boller og... Læs mere
Have you ever tasted Jamaican Bakes or Patacones del Caribe Colombiano? Never heard about it before? Well, I am inviting you to do so. The following book will teach you how... Læs mere
Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er én form for madlavning,... Læs mere