for at udvide
kategorilisten.
I Japansk whisky kommer du med på en rejse til nogle af de mest kendte destillerier i Japan, Indien og Taiwan. Pionererne inden for japansk whisky vidner om en snart 100 år gammel... Læs mere
På Stjernecaféen på Vesterbro mødes stamgæsterne i røgen og det gullige lys og udveksler hverdagshistorier fra kvarteret. Ud over Don Dobbeltliv kan... Læs mere
DÉT DØGN, DA … … Yvonne for alvor fandt ud af, hvorfor Harry havde fået forlænget pausen på sit natarbejde – DÉT DØGN, DA … … Harry ville begynde et nyt liv, selv om Henning var... Læs mere
"Ølkogebogen. Hane i guld & lidt historie" giver en indføring i øllets historie, helt fra de gamle egyptere begyndte at eksperimentere med gæring og frem til... Læs mere
Lyt dig tilbage i tiden med fortællingen om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. I... Læs mere
Den danske bryggeritradition er lang og berømt verden over. Vidste du, at der i slutningen af det tyvende århundrede fandtes 156 forskellige typer øl i Danmark?"Dansk ølguide" fra 1998... Læs mere
Her er din guide til de bedste ginoplevelser. Jesper Schmidt er uddannet kok og med til at afholde Ginfestivalen. Han har samlet 50 af sine bedste opskrifter... Læs mere
Caribien er centret for verdens romproduktion, og det er på de caribiske øer, at der laves noget af den bedste rom, der findes. Caribisk rom er derfor også emnet for den til dato mest... Læs mere
Det lyder ofte fra sundhedseksperter, at vi spiser forkert, drikker og ryger for meget og motionerer for lidt. Erik Olaf-Hansen var i et kvart århundrede med til at minde... Læs mere
Kompendiet er tilbud til ældre studerende, bogorme, nørder og læseheste, der synes, at det kunne være sjovt og interessant at... Læs mere
I "Et glas rødvin hver dag" peger Erik Olaf-Hansen på en række vine, der har særligt gode egenskaber. Han mener nemlig, der er al mulig grund til at nyde et glas vin hver dag.... Læs mere