for at udvide
kategorilisten.
Produktion af en god æblecider kræver gode æbler og fantastiske æblesorter. Æblesorter er et skattekammer af lækre smags-, aroma-... Læs mere
Brændevinsgrisen fortæller om brændevin og om hvad man kan sætte på den. Den udkom første gang i 1947 og har i dag klassikerstatus. Det skyldes dels at det var... Læs mere
"Fra borde" er en bog om nogle af livets herligheder - mad, vin og cigarer. Det er en bog om gastronomi og om nogle af forfatterens største madoplevelser i Danmark og Frankrig. Bogen er perfekt... Læs mere
Smagen af øl - Gemmeøl. Super tilbud. Lær om øl på den nemme måde. Glem nu ikke, at sige SKÅL. (Der er KUN en side)
I den kulinariske verden er naturvinen på alles læber. Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende... Læs mere
"Kold, sød, stærk og brændende" af forfatter Hans Lyngby Jepsen er fortællingen om brændevinens udbredelse og historie i Norden. Brændevinen kom først... Læs mere
"Brændevin er godt for meget. Der findes næsten ingen grænser, det vil De erfare i det følgende og tit har det trøstet mig at vide, undskyldninger har vi jo alle brug for."... Læs mere
BRÆNDEVIN PÅ VILDE BÆR OG URTER tager udgangspunkt i vilde bær og urter, som man selv kan finde og samle i naturen og anvende i brændevin. Bogen præsenterer læseren for... Læs mere
Vejen ud af elendigheden og hen til kærligheden. At leve med alkoholisme har aldrig været en dans på roser, og foruden alkoholikeren selv drages de... Læs mere
Glæden ved vin er en samling små, fine historier, hvor flere kendte danskere fortæller om deres smukke, sjove, våde - og største - vinoplevelser. Om første gang interessen for vin virkelig... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
En fagbog henvendt mod den nye Cocktail Bartender, som gerne vil skabe sig den nødvendige basisviden. Bogen indeholder ligeledes nogle basisdrinks, som kan laves i de fleste barer.