for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Klassisk dansk mad Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på klassiske danske retter. De bedste frikadeller,... Læs mere
I sin erindringsbog fortæller den nyere Danmarkshistories mest betydningsfulde madmand om sit begivenhedsrige liv – mere personligt end nogensinde før. Claus Meyer åbner op for en bevægende... Læs mere
Ny udgave af alle danskeres kogebog, Frøken Jensens Kogebog. Her får du hjælp med alt fra blødkogte æg til treretters menuer. Over 1.000 opskrifter på alledanske... Læs mere
I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om krydderurter, og vi får en af hendes bedste opskrifter med krydderurter. "De er da bare det... Læs mere
Bladtegneren Roald Als er glad for Italien. Og for italiensk rødvin. I samarbejde med vinhandler Carlo Merolli, der deler ud af sin mors opskrifter, dykker han ned i Støvlelandets mad-,... Læs mere
Mesopotamia betyder 'landet mellem floderne', men for forfatterne er Mesopotamia også en fælles erindring, en kulinarisk baggrund og smagen... Læs mere
Mere end 100 opskrifter fra det tyrkiske køkken suppleret med forfatterens personlige kommentarer, der giver et indblik i den tyrkiske madkultur fra råvarer til det færdige produkt.
I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om chili, og vi får en af hendes bedste opskrifter med chili. "Jeg er fuldstændigt besat af chili.... Læs mere
200 opskrifter på god gammeldags suppe.Suppe har til enhver tid været populært som sund, lækker og nem mad. "Suppebogen" bugner af opskrifter på supper til enhver lejlighed. Bogen udkom... Læs mere
Denne bog er lavet med store mængder olivenolie, parmesan og kærlighed. Pastaretter er på en gang enkle og elegante . Det er oplagt hverdagsmad, der hurtige at sætte på bordet, når du har travlt,... Læs mere
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og... Læs mere
I denne bog tager Sébastien Boudet dig med på en kulinarisk rejse, hvor du bliver præsenteret for nogle af hans allerbedste opskrifter. Du får både opskrifter på surdejsbrød, søde... Læs mere