Søgning på underkategorier- og emner:
Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forfædre... Læs mere
Takanna betyder Værs’go på grønlandsk. Grønlands natur er rig på friske og rene råvarer – rensdyr, moskusokse, lam, sæler, hvaler, fugle og fisk, svampe, bær og... Læs mere
Ny udgave af alle danskeres kogebog, Frøken Jensens Kogebog. Her får du hjælp med alt fra blødkogte æg til treretters menuer. Over 1.000 opskrifter på alledanske... Læs mere
I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om chili, og vi får en af hendes bedste opskrifter med chili. "Jeg er fuldstændigt besat af chili.... Læs mere
Non un plausibile regime alimentare né un ricettario per aspiranti cuochi, bensì la declinazione in salsa gastronomica del Manifesto Futurista, questo è La cucina futurista,... Læs mere
Uddrag fra den store historiske roman »Huset med det grønne træ«, hvori Lindemann giver et billede af livet i de danske tropekolonier i sidste halvdel af 1700-tallet... Læs mere
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og... Læs mere
Would you like to learn to cook “Pescado al Ajillo”, “Pescado Apanado”, “Fish in Hot-Tomatoes Sauce”? Never heard about it before? Well, I am inviting you to try it. The... Læs mere
Have you ever tasted Jamaican Bakes or Patacones del Caribe Colombiano? Never heard about it before? Well, I am inviting you to do so. The following book will teach you how... Læs mere
Træd indenfor i et univers af duftende krydderier og nye smagsoplevelser med denne fantastiske kogebog. Du vil blive taget i hånden, og ført gennem opskrifter på kylling, ris og... Læs mere
I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om Tomater, og vi får en af hendes bedste opskrifter med Tomater. "Tomater får man mundvand af. De... Læs mere
En kærlighedserklæring til det indiske køkken. Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i... Læs mere