Søgning på underkategorier- og emner:
Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet. Siden oldtiden har æblet været danskernes... Læs mere
Real French home cooking with all the recipes from Rick's new BBC Two series. Over fifty years ago Rick Stein first set foot in France.
Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest.... Læs mere
A super-fresh collection of easy recipes that will show you how you can enjoy eating Japanese food all through the day – morning through to night
Nemme hverdagsretter med smæk på smagen! I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af det asiatiske køkken og viser, hvordan du nemt får gang i gryderne, smæk på... Læs mere
Man kan slet ikke forestille sig et Korea uden kimchi. I tusindvis af år har de mælkesyre-fermenterede grønsager været helt uomgængelige til måltiderne. I Korea er kimchi ikke bare... Læs mere
I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af den østlige del af middelhavskøkkenet. Blandt andet det græske og tyrkiske køkken. Her er der selvfølgelig både feta, olivenolie og... Læs mere
Opdag den vidunderlige mad fra hele Afrika. Khadija Mohamud har i sin kogebog samlet alle sine livretter fra det store kontinents mange forskellige køkkener. Hun drømmer om, at mange flere vil... Læs mere
I "Jerusalem" får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter... Læs mere
Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gjort... Læs mere
Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet... Læs mere
Denne madhistorie er måske den vigtigste, der kan skrives om det danske køkken. Siden slutningen af vikingetiden har rugen været danskernes mest værdifulde kornsort. Omkring 1850 ansås rugen... Læs mere