Søgning på underkategorier- og emner:
Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal... Læs mere
Kærlige madpakker indeholder 75 plantebaserede opskrifter på blandt andet hjemmelavet pålæg, sunde snacks, bagværk, måltidssalater med mere. Bogen byder på masser af tips og idéer... Læs mere
Madglæde er sprængfyldt med vegetariske opskrifter til hverdag, weekend og gode stunder. Grønne cravings er essensen i opskrifterne og retterne, der fremstår lige så indbydende for øjnene som... Læs mere
Denne bog er til dig, der ønsker at lave velsmagende glutenfri og mælkefri kager. Bogen indeholder forslag til chokoladekage, banankage og gulerodskage, men... Læs mere
Vegansk madglæde indeholder over 100 opskrifter på plantebaseret mad. Der er opskrifter til hele dagen og hele året med alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad og snacks til... Læs mere
Michala Kramer eller Micadeli, som hendes Instagram-profil hedder, har på få år fået fantastisk mange følgere ikke kun i Danmark, men også resten af verden. Hendes opskrifter er blevet... Læs mere
Kostvejleder Camilla Clevin viser i opdateret og udvidet 4. oplag af denne bog, hvordan du laver hverdagsmad med antiinflammatoriske ingredienser. Nemme og hurtige... Læs mere
Kogebogen ”MAD FOR ALLE BLODTYPER 2” er en opfølger til ”MAD FOR ALLE BLODTYPER”, som udkom i 2014. I denne kogebog har jeg kreeret en masse lækre opskrifter ud fra de... Læs mere
Med den stigende interesse for at skære ned på kød, handle bæredygtigt, spise sæsonbestemt og være god mod planeten og på den måde tilpasse vores livsstil er Grøn hverdagsmad den... Læs mere
Den populære og udsolgte bog Vidunderlige Vafler er nu tilbage på markedet. Vidunderlige Vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative... Læs mere
Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører. Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen,... Læs mere
Det her er selvforsyningsbogen til 2020’erne. Alva Herdevall og Anders Rydell forener traditionelle metoder med moderne idéer for at vise, at en højere grad af selvforsyning er... Læs mere