Søgning på underkategorier- og emner:
Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret... Læs mere
I begyndelsen af det 20. århundrede reformerede ernæringsforskeren Mikkel Hindhede vores måde at spise på til fordel for både folkesundheden og den enkelte hustands økonomi. Denne... Læs mere
Louise Nimbs bog om syltning indeholder en lang række klassiske opskrifter på syltning. Samtidig bringer den erfarne restauratør og kogebogsforfatter en vejledning i, hvordan de... Læs mere
I begyndelsen af det 20. århundrede reformerede ernæringsforsker Mikkel Hindhede danskernes måde at spise på til fordel for både folkesundheden og den enkelte hustands økonomi. Han var... Læs mere
Denne kogebog har alle de hurtige retter, man kan tilberede med airfryeren – den superpopulære køkkenmaskine, der anvender luft og mindsker brugen af olie i tilberedning af... Læs mere
Kendt fra Go' morgen Danmark. Sebastian Randrup har lavet mad i Go' morgen Danmark. 3 retter med grønkål d. 7. februar 2017. Og igen fredag d. 17. marts er han dagens kok i Go morgen.... Læs mere
Er du ved at løbe tør for ideer, så er "Hvad skal vi ha' til aften i dag?" en spændender og anderledes kogebog (e-bog) med inspirerende og skønne... Læs mere
Det kan vara svårt att leva sparsamt när man inte vet var man ska börja. Därför finns den här boken för dig som vill ha tips och råd om hur man gör för att leva både billigt och... Læs mere
Madrester er madskatte. Spiser du den mad, du køber, gavner du miljøet og din pengepung. En gennemsnitsfamilie kan spare mere end 7000 kr. om året... Læs mere
"Fru Nimbs Kogebog" er 1800-tallets helt store klassiker inden for kogebogslitteraturen. Den henvender sig til borgerskabets prisbevidste husmoder og byder på opskrifter til både... Læs mere
Lad ikke længere dit grøntaffald ende sine dage som skrald. I denne bog får du al den viden, du har brug for, til at få gulerodsenden, korianderkvisten, salaten, kålstokken og... Læs mere
Da første verdenskrig brød ud steg fødevarepriserne hurtigt – også i Danmark. Det blev svært at sammensætte billige måltider, der samtidig var næringsrige nok for både store... Læs mere