Søgning på underkategorier- og emner:
For hundredtusindvis af danskere er det en daglig kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet,... Læs mere
Få dit blodsukker på ret køl igen og styr uden om overvægt, kroniske sygdomme og... Læs mere
Med Glutenfrie Årstider er det slut med at savne, være udenfor eller føle sig til besvær! Her får du opskrifter på traditionsrige brød og kager fra de danske højtider og... Læs mere
Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne... Læs mere
KETO er den hurtigst voksende kosttrend og livsstil både herhjemme og i udlandet. Ikke bare sportsfolk og kendisser sværger til den populære kur – også stadig flere almindelige mennesker har glæde... Læs mere
Alle har ret til lækre madpakker! Her får du nemme og inspirerende madpakker til både børn og voksne – uden at bruge mange timer i køkkenet. Vores madpakker trænger til et løft,... Læs mere
Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget... Læs mere
Mange har stor succes med at tabe sig efter Jane Faerbers første og meget populære bog om KETO. Nu er hun tilbage med en ny bog om emnet. I Janes KETO på 4 uger får man ikke bare endnu... Læs mere
Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil... Læs mere
Palæokost – også kaldet stenalderkost – handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle blåbær i skoven. Men om at droppe de moderne fødevarer, der ødelægger din krop, og i stedet... Læs mere
Om bogen Er du træt af de overflødige kilo, så sæt turbo på din forbrænding. Ved at spise de helt rigtige madvarer understøtter du kroppens... Læs mere
Skal jeg skære ned på fedt eller kulhydrater, når jeg vil tabe mig og holde vægten bagefter? Det har forskerne skændtes om de sidste 30 år, så der er ikke noget... Læs mere