for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Gastro taler med filmproducenten Vibeke Windeløv om glæden ved at spise alene – og sammen med en hel masse. Og i det hele taget om glæden ved at spise og drikke godt. Og om hvorvidt mad... Læs mere
Der er nu gået et halvt år, siden restaurant Alchemist åbnede – en af de mest hypede restaurantåbninger nogensinde på dansk jord. Vi har mødt manden bag, Rasmus Munk, bl.a. til en... Læs mere
Kogebogsforfatteren og madskribenten Nanna Simonsen taler om traditioner og om at skrue på dem, og om hvordan man klarer julemaden. Men de brune kartofler vil hun ikke hjælpe med,... Læs mere
Af alle verdens luksusråvarer er der intet, der kommer op på siden af caviar. Der hænger stadig en tyk em af dekadence over størens æg, der som intet andet kan signalere luksus på... Læs mere
I fjor lukkede trestjernede Maaemo i Oslo for at flytte i nye lokaler. For manden bag, danske Esben Holmboe Bang, var det fulde potentiale i de oprindelige lokaler nået, og der skulle noget... Læs mere
Nyhavn er noget af det mest danske og københavnske, der drager både ind- og udenlandske turister, mens de fleste københavnere går en stor bue udenom. Men... Læs mere
På den store aften skal alt smage rigtigt, og familier kan blive opløst, hvis alt ikke er perfekt. Men der er ingen grund til panik. Hvis man forbereder sig... Læs mere
Leder restaurantanmelderen altid efter hår i suppen, og hvad nu, hvis kokken bare havde en dårlig dag? Kan man som anmelder overhovedet lukke en restaurant, og skal... Læs mere
Denne gang taler Katrine og Marie om sommerferie og giver de bedste tips til de skjulte historiske perler i Danmark (eller kun Lolland-Falster i Maries tilfælde ...) Katrine taler... Læs mere