Livstid: krimi Forstør
Kategorier / sektioner:

Livstid: krimi (Bog, Hæftet)

Af: Liza Marklund

Forlag: Rosinante
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: En Annika Bengtzon krimi
Sideantal: 430
Dato for udgivelse: 15-6-2015
Udgivelse: 9. udgave, 2015.
Oversætter: Jesper Klint Kistorp
ISBN-13: 9788763842150
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet
Originaltitel: Livstid
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 9
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En politimand findes myrdet i sin seng. Alt peger på, at hans hustru Julia er morderen. Hun havde et motiv, hun var på gerningsstedet, og mordvåbnet er overstrøet med hendes fingeraftryk. Efter en hurtigt overstået retssag idømmes hun fængsel for livstid af en enig jury. Men Julia hævder fortsat, at morderen var en ukendt kvinde, der trængte ind i deres hjem, og som også har kidnappet parrets søn, en treårig dreng som har været forsvundet siden mordnatten. Kvällspressens reporter Annika Bengtzon er en fjern bekendt af Julia og kan ikke forestille sig, at kvinden skulle have myrdet sin egen familie. Selv befinder Annika sig i sit livs største krise. Hun er midt i en skilsmisse, og Thomas kræver forældremyndigheden over deres fælles børn. Som en flugt begraver Annika sig i arbejde og i efterforskningen af mordsagen. Har Annikas personlige problemer gjort det af med hendes professionelle dømmekraft? Eller kan der være tale om det største justitsmord i Sveriges historie? Sagens vigtigste spor må være at finde den treårige dreng. Død eller i live.
Livstid er en moderne thriller om menneskets længsel efter de evige værdier: Kærligheden, tilliden, arbejdet - og frem for alt børnene.
Livstid er den syvende roman i Liza Marklunds succesfulde krimiserie om Annika Bengtzon."Igen gør Marklund det suverænt. Mikser et solidt krimiplot med kærlighed, børneliv og ægteskab." - Alt for damerne 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Livstid: krimi

Livstid: krimi