Nedsat pris! Monica Ritterband: Livtag og lykketræf
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Monica Ritterband: Livtag og lykketræf (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Monica Ritterband

Forlag: Gads Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712046219
Udgave: 1. (06-09-2011)
Oplag: 1. (06-09-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 288
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Monica Ritterband er typen, der har vovet at kappe sikkerhedslinen - både privat og professionelt. Gang på gang har hun kastet sig ud i det ukendte og er startet forfra. Fra elsket tv-vært til chef på Carlsberg. Fra chef til billedkunstner og designer på fuld tid. Også privat har hun kompromisløst fulgt sit hjerte.

Udefra set store beslutninger og svære eller modige valg. Hvad er det, som driver hende til gang på gang at forlade det trygge og velkendte for at kaste tig på dybt vand - også selvom hun er bange? Er det rastløshed eller mod?

I denne bog fortæller Monica Ritterband sin historie om en ikke særlig lykkelig opvækst i en ikke helt almindelig familie og om at være hende den mærkelige, der gik i løjerligt tøj og fik bank af klassekammeraterne. Vi hører om de meget forskellige kærester og ægtefæller - fra ungdomskæresten Torben til den nuværende ægtemand Peter. Der var også forfatteren Henrik Stangerup, som førte hende ind i en kreds af originaler, og en ægtefælle, som hun lod overvåge af en privatdetektiv.

Monica Ritterbands historie er underholdende, rørende og tankevækkende - og inspirerende for alle os, som indimellem gerne ville noget helt andet, om det så er privat eller karrieremæssigt.

Kig i bogen her: http://issuu.com/gads-forlag/docs/2c098c4a148d4cca878d20995ec5beb8?mode=embed&layout=http%3A//skin.issuu.com/v/light/layout.xml

Monica Ritterband (f. 1955) er autodidakt kunstner og designer samt uddannet journalist. Oprindeligt blev hun kendt som vært på TV-Avisen - i dag er hun kendt som designer og kunstner med international succes.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Monica Ritterband: Livtag og lykketræf

Monica Ritterband: Livtag og lykketræf