Nedsat pris! Løb, Johannes, løb for dit liv Forstør
Kategorier / sektioner:

Løb, Johannes, løb for dit liv (Bog, Hæftet)

Af: Ove Vith

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 122
Dato for udgivelse: 15-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793692930
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
113,20 kr
epub
82,50 kr

113,20 kr

-24.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da hans mor sættes i fængsel, anklaget for hekseri, må Johannes løbe for livet! Hvordan skal han bevise sin mors uskyld? Hvordan skal han selv undgå bøddelens økse? Jacob Hanssøn og hans kumpaner jager ham. Men hvad værre er, Jacobs brutale hund Smegel – dén, alle kalder Dødshunden – har færten af Johannes! Flugten fører Johannes dybere og dybere ind i skoven. Træt, fortvivlet og desperat mærker han, hvordan forfølgerne langsomt nærmer sig i skovens mørke. Denne historie foregår på Christian d. 4.’s tid og handler om hekseforfølgelse. Men den handler også om mod og troen på det gode i mennesker, når alting ser håbløst ud. Bogen kan læses af børn i alderen fra 9 til 13 år og egner sig fint som udgangspunkt for undervisning i folkeskolens mellemste klasser.
Uddrag af bogen 
Det var ved at blive mørkt, store, tunge skyer trak sammen, og skoven, som Johannes var bange for, når det var mørkt, var skræmmende med sit ubestemmelige mørke og ukendte liv et sted, hvor der levede stratenrøvere og andre uhyggelige folk, som hans mor altid havde advaret mod. Nu var skoven pludselig hans ven, selv om det var iskoldt midt i april måned. Johannes sank ned i den bløde skovbund. Det havde heldigvis ikke regnet noget særligt, blot en lille byge sidst på eftermiddagen. Han var derfor i stand til at samle en større portion visne blade, som han krøb ind i. Rystende af kulde og angst for fremtiden faldt Johannes omsider i søvn i den mørke skov.
Om forfatteren 
Ove Vith har i sit forfatterskab tidligere skrevet flere bøger og skuespil for børn og unge. Som pensioneret folkeskolelærer har han altid været optaget af, at børn lærer meget gennem fascinationen af historier og teater. Ove Viths historier bevæger sig meget i både den historiske og fantasifulde verden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Løb, Johannes, løb for dit liv

Løb, Johannes, løb for dit liv