Nedsat pris! Løn- og personaleadministration: håndbogen - ansættelse, forhold for ansatte, fratrædelse (2013 (14. udgave)) Forstør
Kategorier / sektioner:

Løn- og personaleadministration: håndbogen - ansættelse, forhold for ansatte, fratrædelse (2013 (14. udgave)) (Bog, Hæftet)

Af: Anne-Lise Heidelberg

Forlag: DA Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 635
Dato for udgivelse: 2-7-2013
Udgivelse: 14. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: 2013 (14. udgave),
ISBN-13: 9788777555848
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 14
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

Levering inden jul: OK

Advarsel: Sidste enheder på lager!

685,15 kr

-13%

Vejl. pris: 787,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Få overblik over den viden, der er brug for i den daglige løn- og personaleadministration.
Håndbogen er et værdifuldt opslagsværk for de medarbejdere, der har ansvaret for den daglige løn- og personaleadministration. Bogen behandler de lovmæssige og overenskomstmæssige krav, som en løn- og personaleansvarlig har brug for viden om, for at kunne foretage en korrekt lønadministration.
Der er mange hjemmesider, der skal besøges, når man skal holde sig ajour på området og det kan være en jungle at finde svaret på et konkret emne eller problemstilling. Håndbogen gør denne søgen overflødig, ved at samle den relevante viden. Forfatteren – Anne-Lise Heidelberg – har mange års erfaring som ansvarlig for løn-  og personaleadministration og ikke mindst som chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening, hvor lettelse af virksomhedens administrative byrder er et fokusområde for arbejdsgiverorganisationerne.
Håndbogen er opdelt i tre hovedafsnit: Ansættelse, Forhold for ansatte og Fratrædelse. Den er forsynet med marginnoter og indeholder et veludbygget stikordsregister. Centrale blanketter og eksempler er medtaget som bilag – alt sammen med henblik på at gøre bogen til et praktisk redskab i hverdagen.
Årets udgave af håndbogen sætter fokus på forhold ved ansættelse af udlændinge, et område som flere og flere virksomheder kommer i berøring med. For at lette den daglige kontakt med udenlandske medarbejdere indeholder bogen et udvalg af kendte danske ord og begreber inden for løn- og personaleadministration oversat til engelsk. Igen i år er der sat fokus på elektroniske indberetninger – bl.a. nye og fremtidige ordninger inden for feriekort- og feriekontosystemet, der løbende træder i kraft fra ultimo 2013 og som forventes at være fuldt udviklet i 2015.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Løn- og personaleadministration: håndbogen - ansættelse, forhold for ansatte, fratrædelse (2013 (14. udgave))

Løn- og personaleadministration: håndbogen - ansættelse, forhold for ansatte, fratrædelse (2013 (14. udgave))