Nedsat pris! Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed (Bog, Hæftet)

Af: Erik Pontoppidan

Forlag: Eget forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 215
Dato for udgivelse: 3-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793610620
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Som usikker teenager, som ung studerende, som arbejdsramt eller som travle forældre har man ofte svært ved at finde et overblik og en rød tråd i sit liv. Det er først langt senere, at man er i stand til at erkende, hvad der har været de vigtige og afgørende oplevelser og begivenheder.
Når man som ældre ser tilbage på sit liv, har man oplevet tidsepoker live, som er så forskellige fra nutiden, at det kan være svært at forstå, at de har udfoldet sig i det samme land og de samme steder. F.eks. ville en tidsrejse tilbage til 1950erne, hvis den havde været mulig, fuldt ud kunne måle sig med en geografisk rejse til et af de mest eksotiske lande i verden i dag, hvis formålet med rejsen var at møde fremmede og spændende kulturer!
Min bog har tre hovedafsnit: Ti kapitler om mit liv, et håndplukket udvalg af store og eksotiske rejseoplevelser og essays om spændende og vigtige ting i livet. Rigtig mange forfattere, som udgiver bøger om deres liv, er i stand til at trække "kendis"-kortet. Den mulighed har jeg ikke, for jeg har hverken deltaget i "Vild med dans", siddet i Folketinget, været involveret i skandaler eller på anden måde været en kendt person i pressens søgelys. Men jeg har bestræbt mig på at gøre stoffet i bogen så alment interessant som muligt i håb om, at læserne vil kunne spejle sig i indholdet og måske endda blive inspireret af de mange oplevelser og synspunkter fra verdens mangfoldighed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed

Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed