Lost Civilisations. Maya: Kunstterapi i Augmented Reality Forstør
Kategorier / sektioner:

Lost Civilisations. Maya: Kunstterapi i Augmented Reality (Bog, Paperback)

Forlag: Ar-hus
Format: Paperback
Sprog: Engelsk
Sideantal: 92
Dato for udgivelse: 8-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740952544
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

255,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Smart malebog og levende fortællinger for voksne + Mayanske tatoveringsdesign. Afstressende, mindful maling med lærerige og magiske oplevelser. Lost Civilisations adskiller sig fra alt, hvad du har set før! Den første AR-bog for voksne fortæller om den mystiske verden af legender og hemmeligheder i den antikke Maya-civilisation.
Lost Civilisations er et helt nyt syn på malebøger for voksne. Det er en fantastisk rejse til den mystiske verden af gammel kultur, der bliver levende lige foran dig! Hver legende har en illustration til at lægge farver på, som du kan genoplive på skærmen af din smartphone eller tablet via tilhørende gratis app. App'en findes både til iOS (iPhone) og Android mobile enheder.
Bring Maya-kulturen tilbage til livet med Lost Civilisations - din magiske kompagnon i mange dage med hygge, læse- og aktivitetsoplevelser. Bogen vil hjælpe dig med at genvinde og styrke din egen balance og livsglæde samt bidrage til:
- stresshåndtering
- mindfullness
- meditation
- selvudvikling
Bogen indeholder også mange flotte ideer til Mayanske/tribal tatoveringer - en række mayanske symboler og tegn samt forklaringen på, hvad deres betydning er. Se mere på www.ar-hus.dk
HUSK: Aktiveringskoden er nødvendig for at aktivere App'en og interagere med bogen! Send en mail til saxo@ar-hus.dk snarest muligt efter modtagelse af bogen. Oplys venligst købsdato og bogens titel, så sender vi aktiveringskoden til dig på mail.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lost Civilisations. Maya: Kunstterapi i Augmented Reality

Lost Civilisations. Maya: Kunstterapi i Augmented Reality