Nedsat pris! Lotto
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Lotto (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Patricia Wood

Forlag: Forlaget Silkefyret
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793717077
Udgave: 1. (03-06-2019)
Oplag: 1. (03-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 267
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
216,60 kr
67,40 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Mit navn er Perry L. Crandall, og jeg er ikke retarderet. Bedste sagde altid til mig, at L’et stod for Lucky. “Mister Perry Lucky Crandall, hold med at brokke dig!” plejede hun at skænde. “Du har to gode øjne og to gode ben, og du er så ærlig, som dagen er lang.” Hun kaldte mig altid heldig og ærlig. At være ærlig betyder, at man ikke ved bedre."   


En sjov, gribende og klog roman om at være en rig underdog, hvis IQ egentlig fortæller meget lidt om, hvor klog han er.   


Perrys IQ er på 76, men han er ikke dum. Hans bedstemor lærte ham alt, hvad han havde brug for at vide for at overleve: Hun lærte ham at skrive ting ned, så han ikke glemmer dem. Hun lærte ham at købe lottokuponer hver uge. Og hvad vigtigst er, lærte hun ham, hvem han skal stole på! Da Bedste dør, er Perry efterladt uden værge, kun 31 år gammel. Så vinder han 12 millioner dollars i Washington State Lottery, hvilket resulterer i, at han får mere familie, end han ved, hvad han skal gøre med. Hans hverdag fyldes op med folk, der både vil kramme og narre Perry på samme tid, og Perry skal forsøge at navigere i dette miskmask og holde fast i dem, der er rigtige venner.    


Lotto handler om tillid, loyalitet - og om, hvornår mennesket er dygtig, og hvornår det bare er dum, selvom det måske har en IQ på over 80.        


"Hvad jeg elsker ved Lotto er, at den handler om meget mere end heldet, der rammer ét enkelt individ - det er en bog om de overraskende mange situationer, der får betydning for en stor flok mennesker, især læseren!" - Paul Theroux   


"I denne debutroman af Patricia Wood defineres det gribende i én enkelt stavelse. Lotto er solid guld." Jacquelyn Mitchard  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lotto

Lotto