Nedsat pris! Lov om Lønmodtagernes Garantifond med kommentarer Forstør
Kategorier / sektioner:

Lov om Lønmodtagernes Garantifond med kommentarer (Bog, Indbundet)

Forlag: Karnov Group
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 334
Dato for udgivelse: 21-6-2013
Udgivelse: 3. udgave, 2013.
Medforfattere: Peer Schaumburg-Müller, Bo Lauritzen, Snorre Andreas Kehler
ISBN-13: 9788761933737
Produkt type: Bog
Kommentator: Peer Schaumburg-Müller, Bo Lauritzen, Snorre Andreas Kehler
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

737,55 kr

-1%

Vejl. pris: 745,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lov om Lønmodtagernes Garantifond med kommentarer er en klassisk lovkommentar, som dog også kan bruges som en håndbog, når retsstillingen på området skal fastslås.


Lov om lønmodtagernes Garantifond er en af de mest centrale love på arbejdsmarkedet. Mange, såvel arbejdsgivere som lønmodtagere og dermed også disses forskelligartede repræsentanter, stifter bekendtskab med den - især i lyset af de seneste års mange konkurser som følge af den økonomiske krise.Loven rejser en lang række fortolkningsproblemer inden for områderne arbejdsret, ansættelsesret, EU-ret, konkursret, insolvensret og skifteret, og formålet med lovkommentaren er at give en let tilgængelig samlet fremstilling af loven og dens mange komplekse og facetterede problemstillinger.


Lovkommentarerne bygger først og fremmest på den omfattende praksis, der har udviklet sig gennem årene.


Nyt i 3. udgave:


Siden 2.udgaven af kommentaren til loven fra 2001 er der sket mange ændringer både inden for lovens område, men også i de tilgrænsende retsområder, herunder særligt konkursområdet, og der er kommet meget praksis til.


Målgruppe:


Bogen vil være nyttig for alle, der som praktikere beskæftiger sig med lovens problematikker, f.eks. virksomheder, advokater, arbejdsgiver- og lønmodtagerorganisationer, arbejdsløshedskasser, revisorer og andre rådgivere.Kommentaren er gjort så praktisk brugbar som muligt og henvender sig til både jurister og ikke-jurister.


Om forfatterne:


Peer Schaumburg-Müller er vicedirektør i TDC og lektor på CBS og tillige forfatter til en række bøger, bl.a. inden for arbejdsret. Advokat (L) Snorre Andreas Kehler har beskæftiget sig med arbejds- og ansættelsesret i en længere årrække.Advokat (H) Bo Lauritzen er medhjælper ved Sø- og Handelsrettens skifteafdeling og har stor erfaring med insolvensretlige problemstillinger. Han er tillige forfatter til bøger og artikler inden for særligt insolvensretten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lov om Lønmodtagernes Garantifond med kommentarer

Lov om Lønmodtagernes Garantifond med kommentarer