Nedsat pris! Lovsamling proces- og strafferet (2016 (2. udgave)) Forstør
Kategorier / sektioner:

Lovsamling proces- og strafferet (2016 (2. udgave)) (Bog, Hæftet)

Af: Jens Møller

Forlag: Jurist- og Økonomforbundets Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 403
Dato for udgivelse: 22-8-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: 2016 (2. udgave),
ISBN-13: 9788757435719
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 35

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

117,45 kr

-13%

Vejl. pris: 135,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lovsamlingen udgør blandt andet straffeprocessuel oversigt, og er primært udarbejdet med henblik på at understøtte undervisningen i strafferet og procesretlige fag på jurastudiet. Indholdet er nøje udvalgt og sammensat, så det dækker den studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen. Lovsamlingen kan med fordel også anvendes af praktikere, der arbejder med proces- og strafferet.
Jurastuderende på første år ved Københavns Universitet og Aalborg Universitet skal supplere Lovsamling 2016 - Jura 1. år med denne bog.
Alle love er konsoliderede og ajourført med seneste ændringer pr. 1. juli 2016. Bestemmelser, som træder i kraft senere, er medtaget og markeret som kommende ændringer. Lovene er optrykt i indbyrdes alfabetisk orden efter lovens kaldenavn i dagligt sprogbrug lige fra Bruxelles I Forordningen til Ægtefælleskifteloven. Mest omfattende er afsnittene Retsplejeloven og Straffeloven, der står centralt i bogen. Flere love fremgår i form af uddrag.
Strafferet breder sig over strafbarhedsbetingelser, sanktioner og alvorlige forbrydelser, hvor procesret omfatter processuelle retsprincipper og forløb samt rettens pleje i al almindelighed. I en straffeprocessuel oversigt er læserens overblik alfa og omega. Dette hensyn samt hensynet til bogens generelle overskuelighed imødekommes, vha ikrafttrædelsesbestemmelser kun i begrænset omfang er medtaget.
Lovsamling 2016 - Proces- og strafferet er en del af serien Lovsamlinger 2016, som består af flere relevante og opdaterede lovsamlinger, der hver især er specielt udarbejdet til studerende. Praktikere vil også få glæde af lovsamlingerne i form af et opslagsværk, opdateret regelgrundlag og i denne sammenhæng en straffeprocessuel oversigt. Indholdet i lovsamlingerne er nøje udvalgt og sammensat, så det dækker den enkelte studerendes behov for en regelsamling i undervisningen såvel som til eksamen.
Indholdsoversigt
Bruxelles I Forordningen 
Bruxelles I Forordningen, lov om
Dødsboskifteloven 
Grundloven (uddrag)
Gældsinddrivelsesloven
Konkursloven
Menneskerettighedskonventionen (uddrag)
Politiloven 
Retsplejeloven
Straffeloven
Straffuldbyrdelsesloven 
Voldgiftsloven  
Voldsofferloven 
Ægtefælleskifteloven 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lovsamling proces- og strafferet (2016 (2. udgave))

Lovsamling proces- og strafferet (2016 (2. udgave))