Nedsat pris! Loyalitetseffekten
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Loyalitetseffekten (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Steen B.J.

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772180267
Udgave: 1. (04-02-2019)
Oplag: 1. (04-02-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 258
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
188,70 kr
130,60 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Synnøve er 27 år og psykologistuderende på VIA i Aarhus. Hun forfølges, og den ene overraskelse efter den anden præsenteres for hende. Alt er slet ikke, som hun i sin barndom og sit voksenliv har troet, det var. Jo mere hun graver ned i sin fortid, des mere ukendt dukker op. Spørgsmålet er, om hun kan klare at høre sandheden om sig selv. Team Milton, bestående af Milton, Li-Mei, Ella og Ibsen, er det efterforskningsteam, der bliver tilknyttet sagen om alle de dilemmaer, som Synnøve havner i. Der dukker mange overraskelser op, som hver især er en del af puslespillet om Synnøves fortid, der pludselig rammer nutiden ubønhørligt. 

Ibsens kæreste, Søs, er desuden havnet i en bedre verden, som Ibsen prøver at finde.


Uddrag af bogen 

Ibsen ankom ude ved villaen med de hvide mursten. Der holdt allerede to ambulancer og Ellas bil. Nogle mennesker var stimlet sammen ude på vejen. Ibsen gik målrettet hen til husets entre og mødte Ella, som han nikkede til. Gregersen var allerede ved at lukke de sorte ligposer. Der var optegnet, hvor de to lig havde ligget, da man fandt dem. Røde plamager indikerede også, hvor de var blevet skudt. Det var midt i hjerteregionen, kunne Ibsen konstatere. 

“Datteren Synnøve sidder og er helt opløst ude i køkkenet,” sagde Ella lavmælt. 

“Så hun fandt altså sine forældre og alarmerede politiet,” konstaterede Ibsen. 

“Ja, det fortalte Milton. Jeg har allerede talt kort med hende, og vi aftalte, at hun skulle blive derude i køkkenet, så går vi ud til hende senere,” fortsatte Ella. De gik hen til Gregersen, der havde sendt sine assistenter ud med ligene på båren.       


Om forfatteren 

Steen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billedsproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.

Anmeldelser (0)