Nedsat pris! Lussingen Forstør
Kategorier / sektioner:

Lussingen (Bog, Hæftet)

Af: Christos Tsiolkas

Forlag: Bechs Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 538
Dato for udgivelse: 20-4-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
Oversætter: Claus Bech
ISBN-13: 9788771833515
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Leo Scherfig
Originaltitel: The Slap
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et treårigt barn får en lussing af en voksen til en grillfest i et australsk forstadskvarter, og episoden udvikler sig til et kaos, der truer med at splitte familier og venskaber. Lussingen har været en litterær begivenhed, siden den udkom i 2008, og er blevet kaldt den store australske samtidsroman. Gennem otte hovedpersoner fortæller Christos Tsiolkas historien om et samfund i kulturelt opbrud i en rå tone, der går direkte på Australiens kulturelle tabuer. Med et godt blik for hykleriet, egoismen, intolerancen – og alt det, der trods alt føles godt og smukt – fortæller Tsiolkas en intens fortælling om mand mod kvinde, ung mod gammel, indvandrer mod indfødt, rig mod fattig. En historie om tabte drømme og om nye generationer fyldt af usikre forventninger.

Lussingen er en international bestseller og omtales som den store australske samtidsroman. Den har modtaget adskillige priser, heriblandt Commonwealth Writers’ Prize og Australian Literary Society Gold Medal i 2009, og var desuden longlisted til Man Booker-prisen 2010.

“Har man aldrig læst en australsk bog, må det her blive den første. Den er så velfortalt og underholdende, at den ikke er til at lægge fra sig.” – Lars Hedebo, Politiken, ?????

“Manden kan skrive, så hans roman er på en gang sindssygt underholdende og på et højt litterært niveau.” – Pernille Stensgaard, Weekendavisen

”Fantastisk fortælling fra et moderne Australien … Jeg er vild med denne samfundskritiske roman.” – Litteratursiden.dk

”Sommerens must-read-roman.” – Guardian

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lussingen

Lussingen