Nedsat pris! Lussingen
Kategorier / sektioner:

Lussingen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Christos Tsiolkas

Forlag: Møller
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 559
Dato for udgivelse: 29-5-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Claus Bech
ISBN-13: 9788799404339
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Leo Scherfig
Originaltitel: The Slap
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Et barn får en lussing af en voksen til en grillfest i et australsk forstadskvarter, og episoden udvikler sig til et kaos. Havde møgungen fortjent det, eller må man bare ikke slå børn?
Lussingen har været en litterær begivenhed, siden den udkom i 2009, og er blevet kaldt den store australske samtidsroman. Med otte hovedpersoner fortæller Christos Tsiolkas historien om et samfund i kulturelt opbrud i en rå tone, der går direkte på Australiens kulturelle tabuer. Med et godt blik for hykleriet, egoismen, intolerancen - og alt det, der trods alt føles godt og smukt - fortæller Tsiolkas en intens fortælling om mand mod kvinde, ung mod gammel, indvandrer mod indfødt, rig mod fattig. En historie om tabte drømme og om nye generationer fyldt af usikre forventninger.
Prisbelønnet bestseller
Lussingen er en international bestseller og omtales som den store australske samtidsroman. Bogen har været en litterær begivenhed, siden den udkom i Australien i 2009, og har modtaget adskillige priser og anerkendelser.
Blandt andet var romanen longlisted for Man Booker Prize i 2010, vinder af The Commonwealth Writers´ Prize og Australian Literary Society Gold Medal samt shortlisted for the Miles Franklin Prize i 2009.
Pressen skrev
»Og det er fantastisk. Har man aldrig læst en australsk bog, må det her blive den første. Den er så velfortalt og underholdende, at den ikke er til at lægge fra sig.«
(fem hjerter) - Lars Hedebo, Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lussingen

Lussingen