Nedsat pris! Lykken er chokolade Forstør
Kategorier / sektioner:

Lykken er chokolade (Bog, Indbundet)

Forlag: Politiken
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Dato for udgivelse: 25-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Medforfattere: Anne au Chocolat, Maja Ambeck Vase
ISBN-13: 9788740011340
Produkt type: Bog
Pseudonym: Anne Moltke Hansen
Fotograf: Columbus Leth
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Anne au Chocolat, Maja Ambeck Vase
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

193,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lykken er chokolade byder på 68 klassiske og nye, superinspirerende chokoladeopskrifter af både den enkle og den lidt mere avancerede slags.
Bogen indeholder opskrifter på kager, tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller og meget mere og alle med samme fællesnævner - nemlig chokolade!
Forfatterne deler gavmildt ud af hele deres smagfulde chokoladeunivers. Udover de lækre opskrifter får du også en lille rundtur i chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse, en guide til forskellige teknikker og chokoladesmagning, en liste over uundværligt grej samt forfatternes bedste tips i det søde chokoladekøkken.
Om forfatterne:
Anne au Chocolat spiser chokolade hver dag og hedder i virkeligheden Anne Moltke Hansen. Annes hjerte banker for chokolade, kager der smager og andre søde sager.
Siden juni 2009 har hun drevet en blog om chokolade, som byder på skønne kager, chokoladesager og livsnydende lækkerier. En god blanding af søde opskrifter og ditto smagsoplevelser. Anne er uddannet cand. ling.merc i fransk og kommunikation fra Copenhagen Business School og er ansat i Chokolade Compagniet som kommunikationsmedarbejder.
Maja Ambeck Vase driver ligeledes en blog om chokolade, et sødt univers fyldt med chokoladeopskrifter og chokoladekærlighed. Maja har læst Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet og arbejder i kommunikationsafdelingen hos Folkekirkens Nødhjælp. Maja har en kæmpe chokoladepassion og tænker på chokolade døgnet rundt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lykken er chokolade

Lykken er chokolade