Nedsat pris! Lyngby-Taarbæk: Fragmenter Forstør
Kategorier / sektioner:

Lyngby-Taarbæk: Fragmenter (Bog, Indbundet)

Forlag: Ehrhorn Hummerston
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 265
Dato for udgivelse: 25-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Illustrator: Ehrhorn Hummerston
ISBN-13: 9788792559104
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ehrhorn Hummerston - Omslagsillustrator: Ehrhorn Hummerston
Forord: Ehrhorn Hummerston
Fotograf: Ehrhorn Hummerston
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Lyngby-Taarbæk - Fragmenter
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

331,15 kr

-17%

Vejl. pris: 399,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med et luksuriøst grafisk design, lækre fotos, levende fortællinger og interviews går en ny coffee table book bag om Lyngby - Taarbæk Kommune og tegner et ærligt og flot portræt af byerne, menneskene og området. Fragmenter er alle tiders mulighed for at lære den driftige universitets-, handels-, erhvervs- og kulturkommune nærmere at kende.

Bogens intro:
I bogen Lyngby-Taarbæk - Fragmenter gives et kærligt øjebliksbillede, som dykker ned i det Lyngby-Taarbæk, der findes lige her og nu. Den portrætterer borgerne, kommunen, virksomheder, institutioner, landskabet og arkitekturen.
Der findes andre billeder og historier at fortælle og heldigvis for det. Bogens fragmenter trækker både velkendte og nye sider af Lyngby-Taarbæk frem. Du kan læse om mangfoldighed og se en række fantastiske billeder af stort som småt. Bogen er til inspiration af læseren og en opfordring til selv at gå på opdagelse i et fantastisk ´hjørne´ af Danmark. Lyngby-Taarbæk er en vidensby. Selvfølgelig er Mølleåen, sportsklubberne og de velbevarede landsbyer karakteristiske træk, men skal man finde en dækkende betegnelse, som kan favne både fortiden, nutiden og fremtiden, så er Lyngby-Taarbæk først og fremmest en vidensby.
Industriens vugge med viden om erhverv og produktion stod langs Mølleåen gennem mange generationer. Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og ungdomsuddannelserne er i dag de centrale vidensinstitutioner, som er med til at give gode muligheder for læring og uddannel-se gennem hele livet.
Der er mange videnstunge virksomheder med base i Lyngby-Taarbæk Kommune og borgerne er kendetegnet ved, at mange lever af at arbejde med viden på forskellige måder. Lyngby-Taarbæk er samtidig en driftig handels- og erhvervskommune omgivet af enestående natur.
Ser man godt efter, så gemmer kommunen på en historisk kulturarv af national interesse, et blomstrende foreningsliv foruden et væld af rekreationsmuligheder i skov, park, på sø og i vand - hele året rundt.
Med DTU som ledestjerne er der sket en styrkelse af uddannelsesområdet fra det øjeblik, de unge forlader folkeskolen. Der er sat skub i den udvikling ved at styrke samarbejdet mellem organisationer, insti-tutioner og virksomheder for at skabe viden og værdi til gavn for det fælles bedste.Mere end halvdelen af Lyngby-Taarbæk Kommune består af mark, skov, sø og å. Her er alle muligheder for at opleve og nyde en enestående natur. De mange rekreative områder er de oaser, borgerne bruger til familieudflugter, motion eller andre aktiviteter, hvad enten det er i Dyrehavens unikke natur, i kano på Mølleåen eller på tur med Baadfarten. Man kan selvfølgelig også gå en tur på Frilandsmuseet, se kunst på Sophienholm, tage til koncert i Templet, se film i biografen i Kulturhuset eller more sig på Bakken.
Det vigtigste i en kommune er alligevel indbyggerne - tilflyttere såvel som indfødte, unge og ældre. Borgerne tegner også det Lyngby-Taarbæk, vi ser og oplever i dag. De er her alle, og der er billeder fra Taarbæk, Virum, Sorgenfri, Brede, Ørholm, Lundtofte, Raadvad, Hjortekær, Ulrikkenborg, og så selvfølgelig med Kongens Lyngby i smørhullet. De bor alle på forskellig vis, og de lever forskelligt i deres parcelhuse, rækkehuse, lejligheder eller gamle bondehuse.Alle har en historie at fortælle, og alle har et billede af Lyngby-Taarbæk Kommune. Nogle af dem er foreviget på de følgende

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lyngby-Taarbæk: Fragmenter

Lyngby-Taarbæk: Fragmenter