Nedsat pris! Lys & skygge 1 (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Lys & skygge 1 (Bind 1) (Bog, Hæftet)

Af: John Jakes

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 348
Dato for udgivelse: 30-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
ISBN-13: 9788711938409
Produkt type: Bog
Originaltitel: Lys & skygge - Bind 1
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Lys & skygge" er den store medrivende saga om den tyske emigrantfamilie Kroner, der bliver til The Crown Family i århundredeskiftets Chicago.
Joe Crown nåede at være med i den store borgerkrig mellem nord- og sydstaterne, og han har siden arbejdet sig op til positionen som velstående bryggeriejer. Men hans søn, Joe Jr., har rebelske og socialistiske ideer, der går stik imod faderens interesser.
Fra Berlin emigrerer Joe Crowns dynamiske nevø, Paul, der hurtigt gør karriere på onklens bryggeri. Men han møder også sit livs vidunderlige, stormende kærlighed til Julie Vanderhoff fra det fornemme Vanderhoff-dynasti, der er svorne fjender af opkomlingen Joe Crown – og denne kærlighed falder ikke i god jord hos nogen af familierne.
Dette er bind 1 af i alt 3 bind i serien "Lys & skygge".
John Jakes (f. 1932) er en amerikansk forfatter, der igennem 1950‘erne fik Jakes udgivet et utal af små historier for forskellige magasiner. Han forsøgte sig i adskillige genrer, heriblandt western, fantasy og science fiction, men i løbet af sin forfatterkarriere gjorde han sig særligt bemærket ved sin evne til at skrive historiske romaner, og især amerikansk historie fangede hans interesse. Det gav blandt andet udslag i romanerne "North and South" (1982) og "American Dreams" (1998), der begge er udgivet på dansk. Flere af Jakes værker er desuden lavet til film og tv-serier."Lys & Skygge" er den episke og medrivende saga om den tyske emigrantfamilie Kroner, der drager til USA og efter hårdt slid skaber sig et familiedynasti baseret på en bryggerivirksomhed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Lys & skygge 1 (Bind 1)

Lys & skygge 1 (Bind 1)