Nedsat pris! Målgruppen der forsvandt: handicapområdets position i dansk beskæftigelsespolitik og hvordan ledige med handicap kan komme i ordinær beskæftigelse
Kategorier / sektioner:

Målgruppen der forsvandt: handicapområdets position i dansk beskæftigelsespolitik og hvordan ledige med handicap kan komme i ordinær beskæftigelse (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Finn Amby

Forlag: Frydenlund Academic
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 8-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771184808
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I denne bog undersøges og afdækkes nogle af årsagerne til den lave beskæftigelsesfrekvens blandt mennesker med handicap i Danmark.
I 1993 slog Folketinget fast, at hensyn til mennesker med handicap skal indgå i alle beslutninger, hvor det er relevant. Alligevel halter det gevaldigt i beskæftigelsespolitikken, hvorfor alt for mange handicappede står uden for arbejdsmar­kedet.
Bogen fokuserer på mulighederne for, at ledige med handicap kan komme i beskæftigelse på almindelige løn- og ansættelsesvilkår. Forfatteren giver den hidtil mest dybtgående analyse af dansk handicappolitik og dens implementering. Den belyser forhold i jobcentrene og virksomhederne, som der bør tages hensyn til, hvis politikerne ønsker at ændre denne situation. 
Teoretisk orienterede vil også kunne finde et interessant bidrag til teoretisk forståelse af krydsende policies, ideers rolle og institutioners udvikling gennem inkrementale forandringer i den - uden at det forstyrrer læsningen for dem, der alene er interesseret i handicappolitikken. Bogen er velskrevet og affattet i et tilgængeligt sprog.
Finn Amby er cand.scient.pol. fra Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, 1988, og ph.d. fra Institut for Statskundskab, Aalborg Universitet, 2014. Han har været chefkonsulent i konsulentfirmaet Ankerhus A/S, hvor han 2011-2014 gennemførte sit erhvervs-ph.d.-projekt. Han er i dag ansat som adjunkt ved socialrådgiveruddannelsen på VIA University College.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Målgruppen der forsvandt: handicapområdets position i dansk beskæftigelsespolitik og hvordan ledige med handicap kan komme i ordinær beskæftigelse

Målgruppen der forsvandt: handicapområdets position i dansk beskæftigelsespolitik og hvordan ledige med handicap kan komme i ordinær beskæftigelse