Nedsat pris! Månebarn Forstør
Kategorier / sektioner:

Månebarn (Bog, Hardback)

Af: Helle Ryding

Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Klintespind
Sideantal: 276
Dato for udgivelse: 24-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: bog 3,
ISBN-13: 9788717043411
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hardback
152,95 kr
epub
99,00 kr

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Del 3 af fantasyserien Klintespind, som er inspireret af Møns Klint og de sagn, der knytter sig til denne egn. Bøgernes hovedperson er den stærke og initiativrige Serpina, Klintekongens ottende datter.
 
Serien var oprindelig planlagt til at være i to bind, men er vokset til tre. Til gengæld udgives bd. 2 + 3 samtidig for ikke at holde læseren på pinebænken.
 
Det er lykkedes Serpina og Noatan at opspore troldmanden, den kyniske Slangebærer, som hersker over Slangesværdet, det eneste våben, der kan true Serpinas usårlighed. Men det får uhyggelige konsekvenser, da de pludselig står ansigt til ansigt med den grusomme troldmand.  Ved hjælp af ild og røde lyn, som sætter bygninger i brand og skaber rædsel hos befolkningen, lykkes det troldmanden at befri ilddæmonen.
Helle Ryding har en fast og trofast fanskare - og læses flittigt af piger fra 12 år og op. Hun har tidligere skrevet trilogien Morganas Kilder. Hun bor i Valby, er uddannet jurist og spiller fløjte.
 
Citat fra anmeldelse af Serpina i Weekendavisen: »Bogens verden er både uhyggelig og utrolig smuk, og sproget kombinerer naturbeskrivelser og Serpinas følelser og tanker«... »Det er en fantasifuld og uhyggelig fortælling med et lille drys kærlighed oveni.«
 
Helle Ryding fik BMF-prisen for bd. 1 Serpina.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Månebarn

Månebarn