Nedsat pris! Måske for evigt Forstør
Kategorier / sektioner:

Måske for evigt (Bog, Hæftet)

Af: Malene Ripullone

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 468
Dato for udgivelse: 26-6-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771904222
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen - Omslagsillustrator: Jeanette Wetterstein Larsen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
203,80 kr
epub
86,65 kr

203,80 kr

-24.5%

Vejl. pris: 269,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mille og Marco har været sammen i sytten år og er nået til en blindgyde i deres forhold. De sidste mange års kriser, hverdagslivet med job, regninger, to små døtre og praktiske gøremål tager al deres tid, og de glemmer sig selv og hinanden. Opgivende og uden håb rejser Marco væk og efterlader Mille tilbage med børnene. Han tager til sin familie i Italien for at reflektere over sit liv, og om de har en fremtid sammen. I mellemtiden står Mille tilbage og må bearbejde de sorger, der følger med deres brud. Via tilbageblik til den sommer i Paris, hvor de indledte et passioneret og lidenskabeligt kærlighedsforhold, genfinder hun sig selv og sine drømme. Men er Marco en del af dem? Måske for evigt er en intens og forførende kærlighedshistorie om store følelser, livets kriser, om at tabe og genfinde sig selv. En kærlighedshistorie, der går lige i hjertet.
Uddrag af bogen
"Vi ses på onsdag klokken 18," han giver mig endnu et kys, smiler, åbner så døren og er i løbet af et splitsekund væk. Jeg selv står stadig der, hvor han efterlod mig og har kun flyttet mig i takt med, at han åbnede døren. Nu presser jeg ryggen tilbage, så den smækker i med et lettere brag. Først nu kan jeg trække vejret ordentlig ind, og jeg tager en højlydt mundfuld indånding. Min krop glider ned langs døren, og jeg lander på numsen med mine ben trukket op under mig. Oh, min gode gud! Hvad i hele hule helvede sker der her? Det her overgår alle mine fantasier.     
Om forfatteren
Malene Ripullone (f. 1970) bor i Nordsjælland med sin mand og deres tre sønner. Hun er forfatter og psykoterapeut, underviser og laver workshops inden for mindfulness, meditation og selvudvikling. Hun har udgivet meditations-cd´en Ro og Balance. Måske for evigt er hendes debutroman.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
04-08-2017

Måske for evigt

En fantastisk kærlighedshistorie, som fanger din interesse fra start til slut. Jeg vil anbefale alle at læse den. Jeg glæder mig til at læse mere af Malene Ripullone.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Måske for evigt

Måske for evigt