Nedsat pris! 44 små og store retter Forstør

44 små og store retter (Bog, Hæftet)

Forlag: Wengel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Mad med hjerte og fornuft
Sideantal: 124
Dato for udgivelse: 4-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: opskriftsbog 1,
Medforfattere: Suzy Wengel, Mette Madsen
ISBN-13: 9788799775835
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Opskrifter: Suzy Wengel, Mette Madsen
Fotograf: Steffen Stamp
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

139,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 179,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mad med hjerte og fornuft - 44 små og store retter, er den første i en serie af opskriftsbøger fra Sense. Bogen er til dig, der kæmper med kiloene, og til dig, der vil bevare den slanke talje, du allerede har - uden at give køb på lækker mad. Det er nemlig det, Sense handler om: kunsten at kombinere god mad med sundhed og - hvis du ønsker det - et vægttab, du kan holde.
Hvis vi nu skal være ærlige: Det er ingen kunst. Sense viser dig bare en anden måde at fordele de enkelte elementer i kosten på, end du måske er vant til: flere grøntsager og mere protein fra for eksempel kød, fisk og æg. Også fedtstof til dine måltider. Til gengæld mindre brød, ris, kartofler og anden stivelse. Hænderne er din vægt, og maden er så enkel eller avanceret, som du selv vil have den. Faktisk kan du sagtens bruge dine egne yndlingsopskrifter, bare du justerer dem.
Hvorfor så en serie med opskriftsbøger? Svaret er enkelt: Forfatterne elsker mad. Vi elsker mad, der ikke bare smager fantastisk, men også er sund og mætter i lang tid. Mad, der pirrer alle sanser. Mad, der er nem at lave. Og vi vil gerne dele vores passion med dig. Denne første bog viser dig, hvordan du kan tænke Sense ind i dagens store og små måltider - fra morgen til aften, fra hverdag til fest. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense, end du lige har fået, men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i slankemetoden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

44 små og store retter

44 små og store retter