Mere grønt (Bog, Hæftet)

Forlag: Wengel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Mad med hjerte og fornuft
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 27-12-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: opskriftsbog 3,
Medforfattere: Suzy Wengel, Ida Holm
ISBN-13: 9788799775873
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Opskrifter: Suzy Wengel, Ida Holm
Fotograf: Skovdal Nordic
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

På eget lager, 1-2 hverdage

6 Enheder

143,10 kr

-20.5%

Vejl. pris: 180,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne tredje bog viser dig, hvor nemt det er at tænke grøntsager ind i alle dagens måltider, også de hurtige ´to go-måltider´. Og kagerne? Dem skal du selvfølgelig heller ikke snydes for. Selv de kan gøres ´grønne´ og dermed mere sunde. 
Fra Indledningen:
Bogen gør det nemt for dig at variere dit indtag af grøntsager. Vi vil gerne inspirere dig til at spise både de fine og de grove, både de grønne, de røde, de hvide og de gule - som rå, stegte, bagte eller kogte.
Det handler ikke om at spise flere grøntsager, end du har lyst til. I Sense har vi den ene regel, at to ud af tre daglige hovedmåltider skal bestå af grøntsager, proteiner, fedtstoffer og eventuelt stivelse og/eller frugt - tilsammen en mængde, som mætter i fem til seks timer. Det betyder, at du fint kan spise et måltid uden grøntsager, så længe du får dem til de to øvrige måltider i løbet af dagen.
Bogen indeholder også vegetarretter. Når man kender Sense-systemet, vil man vide, at man altid kan erstatte animalske proteiner med vegetabilske proteiner. Helt konkret betyder det, at for eksempel en steak kan erstattes af en stor håndfuld edamamebønner. Men det omvendte kan også fint lade sig gøre. Dermed kan vegetarretterne bruges af kødelskere ved blot at erstatte bælgfrugterne helt eller delvist med kød, fjerkræ eller fisk. Lad dig inspirere af bogens mange fine opskrifter!
Opskrifterne er tilsat en god mængde fedt for at få den bedste smag frem i grøntsagerne. I vores verden smager en ret med smørstegte asparges bare bedre end en fedtfattig udgave af retten. En fed sauce, en pesto eller en klat kryddersmør gør også underværker for smagen af de gode grøntsager.
De fleste retter i denne bog er helhedsmåltider: De svarer til fyldte eller næsten fyldte Sense-spisekasser. Sammensætningen i måltiderne sikrer god mæthed og et stabilt blodsukker - to ting, som er vigtige i forhold til en sund livsstil med en tilpas mængde kalorier.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mere grønt

Mere grønt

Kunder, der købte denne vare, købte også